Samen werken in je tuin

Je houdt van tuinieren maar soms is het je net teveel: je hebt het druk, je lichaam werkt niet mee of je bent teveel tijd kwijt met werk waar je geen zin in hebt. Kortom: hulp zou welkom zijn. 

Of je bent graag in je tuin maar je weet er eigenlijk te weinig van af om echt met plezier in je tuin te werken:  "Waar moet ik beginnen?" "Moet ik die struik nou snoeien of niet?" "Hoe komt het dat de planten die ik koop steeds doodgaan?"

Daardoor schuif je misschien sommige klussen voor je uit. Je tuin komt verder van je af staan en de drempel om in je tuin aan de slag te gaan wordt steeds hoger. Daardoor geniet je veel minder van je tuin dan je verwacht had. 

Of je wilt zelf met het achterstallig onderhoud aan de slag maar de klus is eigenlijk te groot voor je, je weet niet goed hoe je moet beginnen. Toch wil je het niet zomaar uitbesteden, omdat je het eigenlijk toch het liefste zelf doet. 

Als we samen in je tuin werken hoef je alleen maar de klusjes te doen waar je echt zin in hebt. De rest doe ik. Als je wilt geef ik je tips voor 'moeiteloos tuinieren' en voer ik het groenafval af. 

Voor grotere of zwaardere klussen kun je een beroep doen op vakbekwame, sympathieke en betrouwbare hoveniers uit mijn netwerk.

"Werken met José is opnieuw ontdekken waarom je ook al weer een tuin wilde"

"Eerst bekeek ik de tuin vooral van de buitenkant en vond ik het lastig om er in te gaan werken. Nu zijn er allemaal kleine hoekjes ontstaan die overzichtelijk zijn voor me, en waar ik gemakkelijk wat in doe. En tegelijkertijd is het meer één geheel geworden."

Nooit meer moe in je tuin?

Ontvang gratis 11 verrassende tips om met gemak en plezier in je tuin te werken. Plus (on)regelmatig een mail met tips en inspiratie voor een onverwachte blik op je tuin.