Wat kan ik betekenen voor jou en je tuin?

Natuurcoaching in je eigen tuin

"José liet me zien dat de oordelen die ik over de wilg in mijn tuin heb, vooral gaan over oordelen over mijzelf. Door beter naar de wilg te kijken kon ik vervolgens mezelf met andere ogen zien. Dat was een ontroerende ontdekking." 

"Met José kon ik effectief bespreken hoe ik mijn schoonmoeder uit mijn borders kon houden"

 

Inspiratiegesprek

"José keek met een eigenzinnige en professionele blik naar de mogelijkheden van mijn tuin. Ze gaf goed aan wat als eerste aan de beurt was en waar we nog mee konden wachten. Ik had meteen zin om aan de slag te gaan!"

"Ik ben heel erg blij met de planten die José uitzocht voor onze voortuin. Ze passen precies bij mij, dat viel zelfs mijn vriendinnen op."  

Tuinieren met aandacht

"Het werk in de tuin is leuker geworden nu ik het regelmatig samen met José doe. Ze legt dingen uit, geeft tips én let tijdens het werk op mijn lichaamshouding. Door dit 'mindful werken' ben ik veel minder moe aan het einde van de middag, terwijl ik veel meer werk verzet dan vroeger"

"José verzorgt het onderhoud van onze tuin op een hele prettige en afgestemde manier. Doordat ze iedere maand langs komt ligt onze tuin er altijd netjes bij"