Inspiratiegesprek

Je hebt een nieuwe tuin en zit vol met ideeën. Maar je weet niet zo goed welke ideeën haalbaar zijn in jouw tuin.

Of je hebt een nieuwe tuin en weet niet zo goed wat je ermee kunt. Wat moet je met die grote hoek in de schaduw? Er zijn plekken die je erg mooi vindt, maar je wilt meer bloemen, of meer groentes, of minder bestrating. Misschien heb je nog niet eerder een tuin gehad. Waar moet je beginnen?

Of je hebt je tuin al heel lang en het is tijd voor verandering. Je hebt ideeën genoeg, maar het komt er steeds niet van. Nu wil je daarmee aan de slag.

Hoe pak je het aan? Waar moet je beginnen? 

In een inspiratiegesprek kijken we met handen, hoofd én hart naar je tuin. We staan stil bij wat je kunt doen en bij welke vragen je hebt.

En we kijken naar wat je tuin voor je betekent. Hoe wil je je voelen in je tuin? Waarom heb je destijds deze tuin gekozen, wat was de belofte die je voelde in deze tuin? Hoe kan je tuin jou in de dagelijkse leven ondersteunen?

Als je wilt begeleid ik je om tijdens dit gesprek vanuit je hart opnieuw en diep contact te maken met je tuin. Je tuin gaat dan opnieuw voor je leven en je ideeën vallen op hun plek. Je voelt je zekerder in de ontwikkeling die je uitzet voor je tuin. 

Daarnaast is er in het inspiratiegesprek plaats voor al je inhoudelijke vragen. Welke lijnen wil je uitzetten in je tuin, welke struiken en planten passen bij jou wensen, welke bolletjes maken je tuin compleet?  

Uniek in mijn benadering is de plaats die je gevoel of intuïtie krijgt in de ontwikkeling van je tuin. Daardoor ga je je veel meer thuis voelen in je tuin. De tuin wordt echt van jou. 

We kunnen kijken naar je gereedschap en ik heb heel veel adressen van fijne tuinwinkels, plantenkwekerijen én van collega's die graag  het zware werk voor je doen. 

"José keek met een eigenzinnig, professionele blik naar de mogelijkheden van mijn tuin. Ik kreeg weer zin om aan de slag te gaan"

Nooit meer moe in je tuin?

Ontvang gratis 11 verrassende tips om met gemak en plezier in je tuin te werken. Plus (on)regelmatig een mail met tips en inspiratie voor een onverwachte blik op je tuin.