Evenementen

Je tuin is een fantastische ingang naar het 'hier en nu'. Ieder moment is er iets moois te ervaren. En het is via onze zintuigen dat we deze natuur kunnen waarnemen, ons kunnen laten verrassen én laten raken.

Daarom organiseer ik met regelmaat evenementen waarin de zintuigen 'wakker worden gekust'. Workshops, cursussen en lezingen met als motto: zet je zintuigen AAN!

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseer ik samen met Anna Koster een workshop 'Bloemen met Smaak' met lunch in de Hortus Nijmegen. Meer informatie vind je binnenkort op mijn site. Wil je je nu al opgeven? Stuur me een berichtje!


"José haalt mij weg uit mijn rationele denken, mijn zorgen en mijn stress en brengt mij in een andere ‘laag van bestaan’ die er altijd is, maar waar ik doorgaans aan voorbij ga. Om in die laag, in die andere waarneming te vertoeven is erg fijn. Het maakt me blij en het doet me herinneren aan mijn kindertijd."

Nooit meer moe van je tuin?

Ontvang gratis 11 verrassende tips om met gemak en plezier in je tuin te werken. Plus (on)regelmatig een mail met tips en inspiratie voor een onverwachte blik op je tuin.