Evenementen

Je tuin is een fantastische ingang naar het 'hier en nu'. Ieder moment is er iets moois te ervaren. En het is via onze zintuigen dat we deze natuur kunnen waarnemen, ons kunnen laten verrassen én laten raken.

Daarom organiseer ik met regelmaat evenementen waarin de zintuigen 'wakker worden gekust'. Workshops, cursussen en lezingen met als motto: zet je zintuigen AAN!

Bloemenproeverij & workshop & lunch 

Op zaterdag 9 juni organiseer ik samen met Anna Koster (auteur van het prachtige boek 'Bloemen met Smaak') een bloemenproeverij & workshop & bloemenlunch in de theetuin van de Hortus in Nijmegen.

Van 11.00 tot 14.00 uur maak je kennis met een extra dimensie van bloemen: als decoratie en smaakmaker op taart, hapjes, drankjes en je maaltijden. Verrassend, kleurig en lekker.

Na afloop weet je welke eetbare bloemen nu al in je tuin groeien en hoe je heel eenvoudig een gewone maaltijd, hapjes of drankjes verandert in een spectaculair bloemenfeestje. 

Geef deze fleurige belevenis cadeau of kom samen met je vrienden en familie naar de Hortus Nijmegen. 

Meer informatie en inschrijven


"José haalt mij weg uit mijn rationele denken, mijn zorgen en mijn stress en brengt mij in een andere ‘laag van bestaan’ die er altijd is, maar waar ik doorgaans aan voorbij ga. Om in die laag, in die andere waarneming te vertoeven is erg fijn. Het maakt me blij en het herinnert me aan mijn kindertijd."

Nooit meer moe van je tuin?

Ontvang gratis 11 verrassende tips om met gemak en plezier in je tuin te werken. Plus (on)regelmatig een mail met tips en inspiratie voor een onverwachte blik op je tuin.